Minggu, 05 Desember 2010

Testimoni Kopi RadixBeberapa Petikan Testimoni Kopi Radix :
1. Kopi radix menurunkan berat badan.
“saya telah mencuba produk HPA,saya dapati berat badan saya semakin berkurang setelah mengamalkan Kopi RADIX,Plantisol,Omega 3,Pelawas dan herba-herba lain.Sebelum ini berat badan saya 135 kg dan setelah mengamalkan produk-produk tersebut,ia telah berkurang menjadi123 kg.
Mohd.Hazizi bin Derawan(20 tahun),Kelantan
2.Kopi RADIX mengubati sakit perut
“Ini berlaku pada salah seorang ‘down line’ saya.Pada kebiasaannya beliau akan mengalami sakit perut sekiranya tidak makan pada waktu tengah hari.Baru-baru ini beliau telsh mencuba Kopi RADIK dan agak mengejutkan apabila sakit perut yang sering dialamiapabila lambat makan ternyata tidak berlakupada waktu kebiasaannya.Alhamdulillah, kini beliau telah mengamalkan Kopi RADIX sebagaiprogram diet dan menurut beliau pinggangnya juga mulai ramping.Kalau tak percaya cubalah..!”
Azwan Efendy B.Ahmad zahidi(25 tahun), Kedah
3. Kopi RADIX memberi kecergasan.
“Alhamdulillah,dahulu saya hanya mendengar saja tentang Kopi RADIX sekalipun saya salah seorang ahli HPA.Namun kini saya telah dapat mencubanya sendiri.Saya mengamalkannya pada sebelah pagi dan saya merasakan diri sayalebih bertenaga dalam bekerja dan tidak lagi mengantuk,lebih-lebih pada waktu tengah hari.”
Mohd Hafiz B Abdul Razak (32 tahun),Pulau Pinang
4. Kopi RADIX Sebagai Ubat Demam.
“Saya mencuba keberkesanan Kopi RADIXuntuk penyakit demam.Ternyata Kopi RADIX berkesan untuk demam panas pada pendapat saya ianya lebih baik daripada ubat paracetamolyang biasa saya makan ketika demam sebelum ini.Kopi RADIX bertindak menurunkan suhu badan dan yang paling penting sekali sakit kepala yang kuat semasa demem tidak lagi dirasai setelah mengambil Kopi RADIX.Bersyukur kepada Alloh SWTyang telah menyembuhkannya’.
Muhammad Sukri Jalil (29 tahun),Pulau Pinang.
5. Kopi RADIX Menyembuhkan Sakit Lutut
“Saya mengalami sakit lutut akibat jatuh ketika bersukan.Kesannya saya tidak dapat bersukan dan melakukan kerja-kerja berat lagi.Saya telah mencuba Kopi RADIX dan Herba RADIX kapsul selama beberapa bulan dan akhirnya syukur alhamdulillah kini saya dapat bergerak dengan lebih aktifberbanding sebelum ini.Rasa sakit sama sekali telah hilang”.
Muhammad Azahari B Mat (22 tahun), Kedah.
6. Kopi RADIX,Herba Tujuh Angin & Madu Menyembuhkan Sakit Tulang Belakang.
“Saya telah mengamalkan Herba Tuju Angin,Kopi RADIX dan Madu. Alhamdulillah,penyakit yang saya alami yaitu sakit tulang belakang selama 3 tahun pun hilang”.
Abdul Razak B Shukar (45 tahun), Selangor
7. Kopi RADIX menghilangkan ketagihan merokok.
“Apabila selalu mengamalkan Kopi RADIX,saya menjadisemakin ketagihan pada Kopi RADIX.Ketagihan rokok saya tidak dapat mengalahkan Kopa RADIX. Pokok tebu Gajah juga dapat menghilangkan rasa ingin merokok.Apabila kita menghisap kayunya yang mempunyai rasa manis itu secara tidak langsung ia menghilangkan mood untuk merokok kerana mulut sudah tawardan tidak dapat lagi merasai kenikmatan merokok.Insyaallloh cuba….”HPA BOLEH!!!
M. Helmi (24 tahun), Selangor
8. Kopi RADIX dan Omega 3 Meningkatkan Kecerdasan anak.
“Sepanjang menjadi ahli HPA banyak pengalaman keberkesanan produk-produk yang saya lalui. Sejak mengandung anak yang keempat, saya mengamalkan Kopi RADIX dan Omega 3 sebagai minuman harian dan bekalan ketempat kerja.Setelah melahirkan,apa yang saya lihat pada ketika anak sayaberumur 9 bulan ,dia sudah mampu berdiri dan berjalan.Anak saya cukup aktif dan ketahanan tubuhnya cukup kuat”.
Asnieh Bt Badri @Nazri (39 tahun), Pulau Pinang
9. Kopi RADIX Mengubati Sakit Kepala.
“Assalamualaikum….Saya adalah orang yang baru mengenali produk HPA.Diantara barang yang diperkenalkan kepada saya adalah Kopi RADIX,sebelum saya minum Kopi RADIX,saya selalu sakit kepala.Hampir setiep hari saya mengalami sakit kepala.Namun sesuatu yang menakjubkan , semenjak saya mengamalkan Kopi RADIX sakit kepala yang saya alami sudah sembuh dan sehingga kini ia tidak lagi menyerang.Badan saya terasa semakin sihat dan bertambah ceria ALHAMDULILLAH…SETIAP MPENYAKIT ADA UBATNYA …Wassalam”.
Hj Nazarudin Bin Muktar (30 tahun), Selangor
10. Kopi RADIX Untuk Masalah Usus
“Saya mengalami masalah usus sebelum saya mencuba Kopi RADIX dan Omega 3.Pada hari pertama saya mencuba produk HPA ini saya telah membuang air besar sebanyak 9 kali,pada hari ke 3 penyakit saya telah sembuh seperti sediakala.saya sangat bersyukur kepada Illahi diatas kesembuhan ini dan saya dapat menjalankan pekerjaan seperti biasa.Terima kasih HPA..”
Faizul Azrie Bin Ismail (26 tahun), Kelantan
11. Berbekam dan Kopi RADIX
“Alhamdulillah setelah saya berbekam,ramai teman saya yang ikut berbekam dan hasilnya memang luar biasa.Ada pesakit yang sesak nafas/nafas pendek dan sakit saat tarik nafas,setelah berbekam dibahagian belakang dan dada Alhamdulillah dengan Izin ALLAH sekarang sudah sembuhdan penyakit lain turut lenyapyaitu sakit Maag (gastric).Ada sesetengah yang mempunyai penyekit malaria dan tipes.Setelah menjalani terapi bekam dan minum Kopi RADIX,saya sudah sihat dan segar..”Terima kasih HPA dan para guruku..!!!
Bahari Bin Tito Laksono (32 tahun), Indonesia
Dikutip dari Buku Saku Radix Satu Kajian oleh Tuan Haji Ismail Bin Haji Ahmad (Pengarah Urusan HPA Industries Sdn. Bhd.)

sumber: http://www.hpa.com.my/hpaic/?p=987

Tidak ada komentar:

Posting Komentar